В Одесі сталася бійка за участю іноземців, загинуло дві людини – поліція

Поліція відкрила кримінальне провадження за трьома статтями КК України
Фото: od.npu.gov.ua

Під час бійки з місцевими жителями в Одесі іноземець завдав ударів ножем не лише одеситам, але й землякові, зазначили в поліції Одеської області.

У ніч на 26 жовтня в Одесі сталася бійка за участю місцевих жителів та іноземців, внаслідок чого дві людини загинуло, одна опинилася у лікарні у важкому стані. Про це поінформували в Головному управлінні Нацполіції в Одеській області.

"Іноземці розпочали конфлікт із трьома одеситами, які після вечірки поверталися додому. Словесна перепалка переросла в бійку, під час якої один із правопорушників дістав із кишені ніж і почав наносити ним удари. Розмахуючи ножем, він навіть не помітив, як завдав поранення не тільки одеситам, а й своєму землякові", – ідеться в повідомленні.

Від отриманих поранень на місці події помер 28-річний одесит, а в лікарні – 21-річний іноземець. Медики також займаються 30-річним жителем Одеси.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) і ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

"За гарячими слідами встановили і затримали 24-, 26- та 28-річного правопорушників. ...Усім трьом фігурантам оголошено про підозру, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", – зазначили правоохоронці.