В Одеській області зіткнулося три автомобілі, четверо людей загинули

Fiat виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з Toyota, у Toyota врізався Volkswagen
Фото: od.npu.gov.ua

Правоохоронці розв’язують питання щодо занесення відомостей про ДТП в Одеській області до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

12 серпня в Одеській області на автодорозі Київ – Вилкове внаслідок зіткнення автомобілів Fiat, Toyota і Volkswagen загинуло четверо людей, ще двох госпіталізували, повідомила пресслужба обласної поліції.

"Попередньо встановлено, що Fiat, здійснюючи обгін автомобіля, який, рухаючись попереду, виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з Toyota. Незначні механічні пошкодження отримав також Volkswagen, який, рухаючись позаду, в'їхав у Toyota. У результаті зіткнення несумісні із життям травми отримали водій та двоє пасажирів Fiat – жителі Ізмаїла 2000-го, 2001-го та 1990 років народження, а також пасажир Toyota – житель Київської області 1953 року народження", – указано в повідомленні.

Тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості дістали водійка Toyota – мешканка Київської області 1970 року народження та пасажир Fiat – житель Ізмаїла 2000 року народження.

Правоохоронці розв’язують питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України.