В Україні в лікарнях з отруєнням перебуває 67 осіб – ДСНС

Постраждалі потрапили до лікарень на початку вересня
Фото: pixabay.com

Масові отруєння їжею сталися у Львівській, Волинській, Черкаській та Одеській областях, розповіли в Держслужбі України з надзвичайних ситуацій.

Станом на ранок 6 вересня в різних областях України із харчовим отруєнням у лікарнях перебуває 67 осіб. Про це повідомили у пресцентрі Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

Зокрема, 12 осіб (серед них одна дитина) перебувають у Новояворівській центральній районній лікарні Львівської області, які потрапили туди 5 вересня після святкування весілля в ресторані "Фазенда" в населеному пункті Наконечне Яворівського району.

16 осіб (серед них двоє дітей) перебувають у Любешівській центральній районній лікарні Волинської області. Їх госпіталізували протягом 2-го і 3 вересня після відвідування кафе "Олеся" в селі Залізниця.

19 осіб (серед них шестеро дітей) перебувають у міській інфекційній лікарні міста Черкаси. Усіх їх госпіталізували 5 вересня після вживання напівфабрикатів, придбаних у магазині "Делікат плюс".

Ще 20 осіб перебувають у міській інфекційній лікарні міста Одеса. Вони опинилися в лікарні 3 вересня після вживання шаурми в селищі Авангард Овідіопольського району.