У Житомирській області за розбійний напад затримали військового-контрактника

Інцидент стався 25 квітня
Фото: vppnr.gp.gov.ua

25 квітня 2020 року військовослужбовець-контрактник однієї з військових частин міста Новоград-Волинський Житомирської області, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, напав на цивільну особу, побив її, після чого відібрав машину і телефон. Військового затримали.

Правоохоронці в Житомирській області затримали військового-контрактника за розбійний напад і насильство. Про це 25 квітня повідомили у пресслужбі військової прокуратури Центрального регіону України.

"25 квітня 2020 року військовослужбовець військової служби за контрактом однієї із військових частин міста Новоград-Волинський, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, напав на цивільну особу, заподіявши тілесні ушкодження середньої тяжкості", – ідеться в повідомленні.

Нападник заволодів транспортним засобом потерпілого та його мобільним телефоном.

За кілька годин зловмисника затримала військова прокуратура Житомирського гарнізону спільно із працівниками слідчого відділу Новоград-Волинського відділку поліції.

Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років за статтею Кримінального кодексу України "розбій".