Виявлено тіло четвертої жертви вибуху будинку в Києві

Розбір завалів триває з ранку неділі
Фото: Головне управління ДСНС України у м.Києві / Facebook

Досі залишається невідомою доля одного мешканця київської багатоповерхівки, у якій 21 червня стався вибух.

Рятувальники виявили під завалами будинку на вулиці Соломії Крушельницької в Києві тіло ще одного загиблого під час вибуху, про це ввечері 22 червня повідомив у Telegram київський міський голова Віталій Кличко.

Отже, кількість жертв НП зросла до чотирьох.

За даними мера, загиблого чоловіка виявили в руїнах четвертого поверху багатоповерхівки.

"Зараз тривають роботи з деблокування тіла. Невідомою залишається доля ще одного мешканця цього будинку", – написав Кличко.

На сторінці у Facebook столичного управління ДСНС розповіли, що рятувальники пиляють плити у зруйнованій квартирі на четвертому поверсі; через загрозу обвалення роботи ведуть вручну.

Вибух у шостому під'їзді будинку в Дарницькому районі Києва стався 21 червня о 10.00. Зруйновано перекриття чотирьох поверхів, 40 квартир пошкоджено.

Рятувальники 21 червня виявили тіла трьох загиблих – двох жінок 1943-го і 1974 років народження та чоловіка 1991 року народження. Доля двох чоловіків – 1976-го і 1967 років народження залишалася невідомою.

Унаслідок події п'ятеро людей дістали травми. Евакуювали 23 мешканців під'їзду.

За попередніми даними, у будинку вибухнула газоповітряна суміш, що призвело до руйнування міжповерхових перекриттів четвертого, п'ятого, шостого та сьомого поверхів. За даними агентства УНН, напередодні події в будинку міняли газові лічильники.