"Винен він. Шкода. Зараз пропаганда змішає з г...вном". Соцмережі обговорюють ДТП за участю актора Єфремова

Єфремов став винуватцем аварії в центрі Москви
Фото: efremovmofficial / Instagram

Російський актор Михайло Єфремов напередодні спровокував ДТП у центрі Москви, унаслідок якої загинула одна людина. Користувачі соцмереж активно коментують цю подію.

Російський актор, заслужений артист РФ Михайло Єфремов спровокував аварію в центрі Москви ввечері 8 червня: на Смоленській площі він виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з фургоном. Водій фургона від травм пізніше помер у лікарні. Щодо актора відкрито кримінальну справу за статтею про порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель людини. На момент аварії Єфремов був у стані алкогольного сп'яніння. Йому загрожує від п'яти до 12 років тюремного ув'язнення.

Користувачі соцмереж не залишили без уваги цю подію. "ГОРДОН" публікує добірку коментарів.

"Це дуже велика трагедія. Наразі я сам перебуваю на емоціях, не думаю, що грамотно зараз коментувати. Мені ця вся ситуація боляче відгукується", – заявив 32-річний син Єфремова, актор Микита Єфремов.

"Прекрасний артист і друг України Михайло Єфремов напідпитку влаштував серйозну аварію в Москві. Винен він. Шкода. Зараз пропаганда змішає з г...вном. Ну й наші на медвечуківських уже підтягуються. Жодної моралі. Просто не сідайте за кермо п'яними!"  написав заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький.

"Шлю промені підтримки Михайлові Єфремову. Я завжди із задоволенням приймала його запрошення брати участь у [проєкті] "Гражданин поэт" і цінувала його як актора і яскраву людину. Вчинку Мишка Єфремова немає виправдання, і я думаю, що він сам зараз сидить над уламками свого життя і не розуміє, як так міг зруйнувати його",  зазначила російська телеведуча і журналістка Ксенія Собчак.

"Одним шкода загиблого і його мимовільного вбивцю Єфремова, іншим дуже добре, адже з'явилася солодка можливість виступити з повчанням",  вважає российский письменник, публіцист Віктор Шендерович.

Також Шендерович опублікував фото загиблого. "Це Сергій Захаров, який загинув у вчорашній ДТП. Він жив у Рязані. У кризу йому довелося їхати в Москву й шукати роботу тут. Спочатку в охороні, потім збирав стелажі для магазинів, потім став кур'єром, розвозив продукти... У нього залишилися дружина, двоє дітей і мама. Я вважаю, що ми, друзі і знайомі Михайла Єфремова, котрі не зробили нічого для того, щоб він не сідав за кермо п'яним, зобов'язані підтримати цю сім'ю", – написав він.

"Знаю точно, що Мишко все б віддав, аби прокрутити цю плівку назад і перезняти цей дубль. Щоб був інший фінал. Але іншого вже не буде. Доведеться жити з цим. І справлятися з ним",  поділилася думкою журналістка радіостанції "Эхо Москвы" Ксенія Ларіна.

"І самого Єфремова шкода, і постраждалого у ДТП теж, звісно... Дорога помилок не пробачає. На жаль",  наголосив засновник і головний редактор газети "Факти і коментарі" Олександр Швець.

"Таким творчим людям, як Мишко, складно залишатися "без діла". В умовах самоізоляції це особливо гостро відчувалося. Декотрі не змогли впоратися із собою в новому ладі життя й піддалися своїм слабкостям. Ідеться зараз не тільки про Мишка. Але, на жаль, і його ця доля не оминула",  зазначила російська співачка Любов Успенська.


Читайте також: Російський актор Михайло Єфремов улаштував ДТП у Москві, йому загрожує до 12 років в'язниці. Головне