Водій маршрутки у Києві наїхав на людей, загинула літня сімейна пара

ДТП за участю маршрутки №464 сталася на зупинці міського транспорту
Фото: espreso.tv

Поліція має намір відкрити кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України за фактом наїзду водія на двох літніх людей у Києві.

Унаслідок наїзду маршрутки на людей в Оболонському районі Києва 4 листопада загинуло подружжя, жінка і чоловік 1952 і 1953 років народження, повідомляє прес-служба поліції Києва у Facebook.

"Жінка від отриманих травм померла на місці, а чоловік – у кареті "швидкої" дорогою до лікарні. Автопригода трапилася біля станції метро "Героїв Дніпра". Під колеса маршрутного таксі потрапили жінка та чоловік, 1952 і 1953 років народження. З'ясувалося, що це – подружжя, місцеві жителі", – сказано в повідомленні.

Вирішують питання про відкриття кримінального провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

"Поліцейські поспілкувалися зі свідками й очевидцями трагічної події. За їхніми словами, чоловік і жінка перебували на зупинці громадського транспорту. Коли тролейбус зупинився у другій смузі, вони вийшли на проїжджу частину дороги позаду маршрутки, припаркованої на зупинці, і потрапили під колеса іншої, яка прибувала на зупинку. Водія тролейбуса та двох маршрутних таксі доставлять до нарколога для здачі аналізів, аби з'ясувати, чи перебували вони в стані сп'яніння, а після цього  до слідчого управління для надання пояснень та встановлення обставин смертельної ДТП", – додали в поліції.

За інформацією "Вартові.Еспресо", ДТП сталася за участю маршрутки №464.

Як розповіла кореспондент "112 Україна" в ефірі телеканала, внаслідок аварії постраждала ще одна жінка, яку госпіталізовано, про її стан подробиць поки немає.