З'явилося відео ДТП, у якій постраждав дитячий омбудсмен України

ДТП сталася в Чабанах
Фото: Антон Геращенко / Facebook

Автомобіль Toyota, у якому перебував уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба, намагався проїхати перехрестя в Чабанах Києво-Святошинського району на червоний сигнал світлофора.

Спільнота "Киев Оперативный" опублікувала в Telegram відео ДТП, у якій 24 листопада в Чабанах Києво-Святошинського району постраждав уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба.

На ролику видно, що водій автомобіля Toyota не дочекався зеленого сигналу світлофора і спробував проїхати перехрестя на червоний. У Toyota врізався мікроавтобус.

Заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко повідомив у Facebook, що за кермом мікроавтобуса Volkswagen був житель сусіднього села Гатне 1998 року народження.

"У результаті аварії обидва водії та двоє пасажирів (із них одна дитина) другого транспортного засобу отримали тілесні ушкодження (госпіталізовано)... Потрібно пам'ятати, що керування авто – це є відповідальний процес і будь-які порушення ПДР можуть закінчитися погано для всіх учасників ДТП. Не можна відволікатися від керування авто! Не можна їхати на червоне світло світлофора!" – написав він.

Про те, що Кулеба і його старший син Тимофій потрапили до реанімації після ДТП, повідомляло видання ZN.UA.