“Заплатите кров'ю своїх дітей“. Телеканал НТВ опублікував звернення "ініціативної групи" російських силовиків із погрозами дітям опозиціонерів

27 липня і 3 серпня в Москві відбулися великі акції протесту через недопуск незалежних кандидатів на вибори в Мосміськдуму
Фото: Kristian Harstad / Twitter

У зверненні “ініціативної групи співробітників правоохоронних органів і спецслужб“, поширеному телеканалом НТВ, ідеться, що опозиціонери “заплатять кров'ю своїх дітей“.

Російський телеканал НТВ 4 серпня опублікував у Twitter звернення “ініціативної групи співробітників правоохоронних органів і спецслужб“, у якому містяться погрози на адресу дітей опозиціонерів.

У повідомленні каналу зазначено, що лист став відповіддю на звернення блогера Владислава Синиці, якого звинувачують у закликах до насильства над дітьми російських силовиків.

Автори звернення заявили, що мають намір використати службове становище, щоб виявити кожного з "організаторів заворушень" та "покарати" їх.

“Останнім часом ви так знахабніли, що почали безпосередньо погрожувати нам. [...] Деякі з вас погрожують нам тим, що виявлятимуть наші персональні дані, наших близьких, зокрема наших дітей. Прямо заявляють про те, що вбиватимуть наших дітей. Ми хочемо, щоб ви знали ось що: за кожну сльозу наших дітей ви заплатите кров'ю своїх дітей“, – ідеться в повідомленні.


27 липня і 3 серпня в Москві відбулися не санкціоновані владою акції на підтримку незалежних кандидатів, яких не допустили на вибори в Мосміськдуму. Силовики затримали на мітингах більш ніж 2 тис. осіб.