Мати загиблої у ДТП із авто Димінського відмовилася від претензій – адвокат

Мати загиблої більше не має жодних претензій
Фото: Natalia Furmanchuk / Facebook

За словами адвоката Віктора Василюка, представникам бізнесмена Петра Димінського "нарешті вдалося вибачитися" перед мамою загиблої у ДТП дівчини.

Мати загиблої у ДТП за участю автомобіля президента ФК "Карпати", бізнесмена Петра Димінського Наталії Тріли Марія заявила про повне відшкодування збитків, завданих цією аварією. Її заяву опублікував у Facebook адвокат охоронця Димінського Андрія Борща Віктор Василюк.

"Збитки, спричинені дорожньо-транспортною подією, що мала місце 18 серпня 2017 року за участю Тріли Н.Є., відшкодовані повністю. Матеріальних претензій у зв'язку із зазначеною дорожньо-транспортною подією не маю, що засвідчую своїм підписом", – ідеться у документі на ім'я слідчого і прокурора.

Також Марія Тріла відкликала довіреності, видані третім особам на представництво її інтересів у судах та інших органах щодо ДТП.

На думку адвоката, так "нарешті вдалося вибачитися" перед мамою загиблої дівчини.

18 серпня в Яворівському районі Львівської області сталася аварія за участю автомобіля Димінського, жертвою якої стала 31-річна Наталія Тріла. Охоронець бізнесмена Борщ стверджував, що саме він був за кермом Mercedes.

Брат загиблої Степан Мацевко заявив, що за кермом Mercedes перебував Димінський, який зник із місця аварії, не надавши його сестрі медичної допомоги.

20 серпня Галицький районний суд Львова заарештував охоронця бізнесмена. 5 вересня його відправили під цілодобовий домашній арешт.

23 серпня Димінський не з'явився на допит. За даними "Українських новин", бізнесмен виїхав до Швейцарії.

У жовтні мати загиблої заявила, що люди Димінського після похорону пропонували їй гроші.

Димінський – один із власників паливно-промислової групи "Континіум", власник інформаційного агентства ZIK, президент футбольного клубу "Карпати". Був депутатом Верховної Ради IV скликання.