"Мерзота. Чому ніхто навіть не спробував зупинити нелюда?" У Харкові 16-річний підліток побив дівчину

16-річний харків'янин бив однолітку на очах в інших підлітків
Скріншот: ТРУХА Харьков / Telegram
У Харкові 16-річний Олександр Тараник жорстоко побив дівчину, імовірно, ровесницю. Про це 12 червня у Facebook повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Він оприлюднив відео, на якому видно, що підліток завдав дівчині кілька ударів по голові, вона впала на землю й закрила обличчя руками, але кривдник не припинив її бити. 16-річний нелюд завдавав їй ударів по голові та обличчю спочатку руками, а потім кілька разів ударив ногою, схопив за волосся й ударив кулаком в обличчя.

Інцидент стався на очах в інших підлітків, ролик без звуку, незрозуміло, як вони реагували на застосування сили до дівчини, але на відео не видно, щоб вони зупиняли його.

У Telegram-каналі "Труха Харьков" показали це і ще одне відео, там 16-річного харків'янина однолітки змусили просити вибачення в дівчини, стоячи на колінах. Автори Telegram-каналу пишуть, що інцидент стався в районі Нових будинків.

Автор відео закликав Тараника перепросити й в інших дівчат, яких той образив. За його словами, таких багато.

Тараник сказав у відповідь: "Вибач мені теж за те, що я тобі зламав ніс. Більше такого не повториться". До кого саме він звертався, на відео не видно.

"16-річна мерзота в Харкові вирішила самостверджуватися через жорстоке побиття дівчаток. Його зловили однолітки і змусили перепросити в побитих ним дівчат. А тепер ще доведеться відповісти й перед законом та дістати судимість. Чим думали його батьки, коли зачали, народжували і як вони виховували Тараника Олександра Ігорьовича, який народився 17 серпня 2004 року? Звідки вся ця звіряча жорстокість? Чому ніхто з підлітків, хто був поруч, навіть не спробував зупинити нелюда?" – додав Геращенко.