Жительку Львова запідозрили в поширенні своїх інтимних фото. Їй загрожує сім років в'язниці

Жінку повідомили про підозру
Фото: lv.npu.gov.ua
У Львові 27-річна жінка створювала і викладала фото та відео з ознаками порнографії в одному з Telegram-каналів, повідомили в Нацполіції.

У Львові 27-річній місцевій жительці, яка продавала в інтернеті свої інтимні фото й відео, поліція оголосила про підозру в поширенні порнографії. Про це 2 березня повідомила пресслужба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Співробітники управління протидії кіберзлочинності у Львівській області спільно зі слідчими Львівського міського управління поліції викрили злочин під час моніторингу інтернету, ідеться в повідомленні.

У поліції розповіли, що жінка створювала і викладала фото та відео з ознаками порнографії в одному з Telegram-каналів, після чого пропонувала інтернет-користувачам за оплату дістати доступ до їх перегляду.

У квартирі жінки провели обшук, вилучивши комп'ютерну техніку та банківські картки.

"Згідно з висновками експертів, фото та відео, що містилися на цих носіях, належать до продукції порнографічного характеру", – ідеться в повідомленні.

Жінку повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 і ч. 3 ст. 301 Кримінального кодексу України (ввезення, виготовлення, збут і поширення порнографічних предметів). Максимальне покарання, яке їй загрожує, – до семи років позбавлення волі.