На трасі Київ – Чоп зіткнулися маршрутка і снігоочисна машина, постраждало троє людей

Пасажирів маршрутки пересадили в інший транспортний засіб
Фото: depositphotos.com
Унаслідок ДТП поблизу села Синів Гощанського району Рівненської області одного пасажира доправили в лікарню, ще двох відпустили після надання допомоги лікарями "швидкої".

Приблизно о 7.00 8 лютого на автодорозі поблизу села Синів Гощанського району Рівненської області сталася ДТП за участю маршрутного автобуса і снігоочисної машини, у підсумку постраждало троє людей. Про це повідомила пресслужба поліції Рівненської області у Facebook.

"Попередньо травм зазнало троє пасажирів, двоє з яких після надання допомоги медиками "швидкої" відпущені. Ще одного пасажира доставили до лікарні, у нього діагностували незначні тілесні ушкодження", – ідеться в повідомленні.

Пасажирів маршрутки пересадили в інший транспортний засіб.

"За зовнішніми ознаками обидва водії тверезі, утім, вони проходитимуть освідування на стан сп'яніння", – додали в поліції.

Синоптики прогнозують сьогодні сніг та хуртовини по всій території України. У західних, північних та центральних областях випаде велика кількість снігу. На півдні країни і в Карпатському регіоні можливий мокрий сніг із дощем. На дорогах ожеледиця.