У Житомирській області зникло двоє студентів. Їхні тіла знайшли у водоймі на території коледжу

6 грудня речі студентів знайшли на березі технічної водойми на території коледжу
Фото: zt.npu.gov.ua

6 грудня до поліції Житомира викладач місцевого коледжу повідомив про зникнення двох студентів. Про це повідомив сайт Національної поліції.

Студенти, яким 18 та 20 років, родом із Овруча Житомирської області, вони жили в гуртожитку в одній кімнаті. Востаннє їх бачили увечері 5 грудня в гуртожитку. Наступного дня речі студентів знайшли на березі технічної водойми на території коледжу.

"У результаті обстеження технічної водойми водолази виявили тіла двох зниклих напередодні хлопців. За попередніми висновками фахівців, причиною смерті обох стало утоплення", – розповіли в поліції.

Правоохоронці додали, що в навчальному закладі студентів характеризують позитивно.

Студентів четвертого курсу аграрного коледжу, 18-річного Назара та 20-річного Ярослава, одразу почали шукати у знайомих та друзів, коли вони не повернулися на ніч до гуртожитку. Однокурсники почали телефонувати їм, але жоден із них не відповів, про це 7 грудня повідомив телеканал "1+1".

Викладачі підозрюють, що студенти могли вийти на лід ставка, глибина якого становить три метри, заради селфі. У поліції розглядають кілька версій від суїциду до вбивства.

"Акуратно складені курточки на березі. Кроків сім по цьому льоду, а потім обвал. Самогубство я виключаю. Може, якась погоня була, може, їх хтось переслідував", – сказав директор аграрного коледжу Микола Тимошенко.

Експерти заявили, що студенти не були у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння. За інформацією правоохоронців, і із куртки одного із загиблих зникли паспорт, гаманець та посвідчення водія.