Начальник поліції Київської області заявив, що батькам убитої Ноздровської готові надати охорону, якщо вони попросять

Тіло Ноздровської виявили 1 січня в річці у Вишгородському районі Київської області
Фото: Ірина Ноздровська / Facebook

Правоохоронці продовжують працювати на місці, де виявили тіло правозахисниці Ірини Ноздровської, повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Київській області Дмитро Ценов.

Батькам правозахисниці Ірини Ноздровської готові надати охорону, якщо вони про це попросять, сказав начальник Головного управління Національної поліції у Київській області Дмитро Ценов журналістам та учасникам акції через її вбивство, передає кореспондент інтернет-видання "ГОРДОН".

"Якщо надійде така заява від батьків, ми відразу виставимо охорону для її сім'ї", – зазначив він.

Ценов додав, що правоохоронці продовжують проводити слідчі дії: "Зараз працюють і кінологи, і оперативні підрозділи. Оперативні підрозділи головного управління підняті за тривогою. Зараз перебувають на місці, там, де ми виявили тіло".

1 січня в річці у Вишгородському районі Київської області виявили тіло Ноздровської, яка зникла 29 грудня. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство.

Увечері 1 січня правоохоронці допитали колишнього нареченого Ноздровської Віталія Сергеєва. За словами його батька, слідство як одну з версій злочину розглядає вбивство через нерозділене кохання.

Ноздровська вела справу про загибель своєї сестри Світлани Сапатінської внаслідок ДТП у вересні 2015 року. Її збив племінник тодішнього голови Вишгородського райсуду Дмитро Россошанський. Під час ДТП він перебував у стані наркотичного сп'яніння.

У червні Россошанського засудили до семи років позбавлення волі. 27 грудня відбувся розгляд апеляційної скарги, суд відмовив адвокатам, які просили звільнити його, і передав справу до першої інстанції.