"Дали в щелепу – тепер у лікарні". Найєма побили в Києві після конфлікту на дорозі

Найєма госпіталізували
Скріншот: informator.ua / YouTube

Невідомі напали на депутата Верховної Ради Мустафу Найєма, його госпіталізовано.

На народного депутата від Блоку Петра Порошенка Мустафу Найєма 30 квітня напали невідомі. Інцидент трапився в районі Бессарабського ринку в центрі Києва і став наслідком конфлікту на дорозі. Про це Найєм написав у своєму Facebook.

"Загалом, нічого екстраординарного. "Кубик" на перехресті бульвару Шевченка з Хрещатиком вирішив, що у нього більше прав і спробував підрізати. Я такого не люблю. Особливо мажорів і машини супроводу. Якщо підрізають, поводяться по-хамськи і з гонором, не поступаюся принципово. Загалом, перегородив дорогу. Почалася перепалка. Викликав 102. Водій і пасажир "кубика" помінялися місцями і вирішили викликати своїх хлопців", – повідомив нардеп.

Приїхало четверо чи п'ятеро друзів водія, зав'язалася бійка, продовжив він.

"Дали в щелепу, далі якийсь час я пам'ятаю смутно; наздогнати не вийшло. Тепер у лікарні", – додав Найєм, підкресливши, що напад не пов'язаний із його політичною діяльністю.

Глава патрульної поліції Києва Юрій Зозуля підтвердив "Громадському" факт нападу на депутата. За його словами, підозрювані втекли з місця інциденту, проте поліція їх затримала.

"Загалом є четверо затриманих. Справу за певною статтею вже потім кваліфікують слідчі, але схоже, що це хуліганські дії", – сказав Зозуля.