Головна версія вбивства адвоката в Дубні – неприязні стосунки в сім'ї – поліція

Попереднє розслідування за фактом убивства Віти Шаблій проводять за статтею "умисне вбивство"
Фото: Сергій Ткаченко / Flickr

Під час проведеного огляду місця вбивства адвоката Віти Шаблій у Дубні Рівненської області поліцейські вилучили гільзи від пістолета, зазначила заступник начальника відділу комунікації Головного управління Нацполіції Рівненської області Любов Білаш.

Поранений під час нічної стрілянини в Дубні Рівненської області В'ячеслав Чайка перебуває у важкому стані в лікарні. Про це в ефірі каналу "112 Україна" повідомила заступник начальника відділу комунікації Головного управління Нацполіції Рівненської області Любов Білаш.

"Під час проведеного огляду місця події поліцейські вилучили гільзи від пістолета. Основна робоча версія правоохоронців – особисті неприязні стосунки в родині", – сказала вона.

Розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

1 квітня в Дубні Рівненської області застрелили адвоката й кандидата в мери міста на минулих виборах Віту Шаблій, а також поранили її чоловіка В'ячеслава Чайку, який кілька днів 2014 року очолював управління Міністерства внутрішніх справ у Рівненській області.