Під час гасіння пожежі в гаражному кооперативі в Києві вибухали газові балони, рятувальникам довелося самостійно підвозити воду – ДСНС

ДСНС: Вдалося не допустити розповсюдження пожежі на поруч розташовані гаражі
Фото: Головне управління ДСНС України у м. Києві / Facebook

Унаслідок пожежі в гаражному кооперативі в Києві ніхто не постраждав, повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій.

23 лютого на вулиці Бориспільській, 53 у Дарницькому районі Києва виникла пожежа на території гаражного кооперативу, повідомляє у Facebook прес-центр Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у місті Києві.

На території гаражного кооперативу палав ангар на площі 250 м&³2;.

"О 20.20 пожежу було локалізовано, а о 21.05 – ліквідовано. Складність гасіння пожежі полягала в тому, що в ангарі знаходилися паливно-мастильні матеріали, а також на території кооперативу не було пожежного водопостачання, тому рятувальникам довелося прокладати магістральні лінії на відстань більше ніж 500 м та здійснювати постійний підвіз води. Ще варто зазначити, що під час пожежі в ангарі вибухнуло кілька газових балонів. Завдяки професійним та злагодженим діям вогнеборців вдалося не допустити розповсюдження вогню на поруч розташовані гаражі", – ідеться в повідомленні.

На місце виїжджали 11 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки й 55 осіб особового складу. Загиблих і травмованих немає.