Під Києвом водій "євробляхи" влаштував стрілянину, щоб похвалитися зброєю перед своїм знайомим

Унаслідок стрілянини ніхто не постраждав
Фото: depositphotos.com

Під час обшуку в салоні автомобіля та за місцем проживання порушника правоохоронці виявили револьвер під набій Флобера, газовий пістолет, набої різного калібру й гільзи, повідомляє пресслужба Нацполіції України.

У селі Литвинівка Вишгородського району Київської області минулої ночі водій автомобіля з держномерами іноземної реєстрації влаштував стрілянину. Про це 7 серпня повідомляє пресслужба Нацполіції України.

Інформація про інцидент надійшла правоохоронцям приблизно о 3.00. Наряд групи реагування патрульної поліції Вишгородського відділу поліції встановив особу стрільця та виявив його в сусідньому селі. Ним виявився 44-річний житель села Тарасівщина.

Правопорушник сказав поліцейським, що в такий спосіб хотів похвалитися зброєю перед своїм знайомим. Унаслідок стрілянини ніхто не постраждав.

Під час обшуку в салоні автомобіля та за місцем проживання порушника правоохоронці виявили револьвер під набій Флобера, газовий пістолет, набої різного калібру й гільзи.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.