Правоохоронці повідомили, що дитину в Києві збив спецавтомобіль Нацполіції

Двох осіб, які перебували в автомобілі, перевірили на драгері
Фото: dtp.kiev.ua / Facebook

Сьогодні приблизно о 21.00 на вулиці Григоренка в Києві автомобіль збив підлітка на велосипеді.

Сьогодні в Києві на вулиці Григоренка дитину збив спецавтомобіль Національної поліції. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

"Автопригода з участю поліцейського автомобіля, який виконував спецзавдання, трапилася на вулиці Григоренка в Дарницькому районі приблизно о 21.00. Volkswagen збив хлопчика, який їхав на велосипеді. У результаті дитина отримала тілесні ушкодження, "швидка" доставила його в лікарню", – ідеться в повідомленні.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України "порушення правил безпеки дорожнього руху".

На місці працює слідчо-оперативна група, працівники районної прокуратури та управління внутрішньої безпеки, установлюють усі обставини ДТП.

"Обоє співробітників поліції, які перебували в автомобілі, у присутності громадян та понятих пройшли тест на драгері: прилад показав, що правоохоронці не вживали алкоголю. Окрім того, поліцейських доставляють до лікаря-нарколога, аби відібрати біологічні зразки для проведення дослідження на встановлення стану сп'яніння", – додали у прес-службі.

Сьогодні стало відомо, що в Києві на пішохідному переході автомобіль збив підлітка на велосипеді. За даними "Української правди", автомобіль міг належати до кортежу президента України Петра Порошенка. В Адміністрації Президента цю інформацію спростували.