Пропагандисту Соловйову у прямому ефірі показали член. Відео

Соловйов: Єдине можу сказати – у БелАЗа більший буде
Скріншот: Соловьёв LIVE / YouTube

Російський пропагандист Володимир Соловйов у відповідь на вчинок робітника із заводу БелАЗ заявив, що тепер точно видно, "чим накрився завод, а колись міг працювати".

Російський пропагандист Володимир Соловйов під час прямого ефіру "Вечер с Соловьевым", який транслювали на його каналі в YouTube, залучив до свого стріму робітника із заводу БелАЗ і попросив його розповісти, що там відбувається. У відповідь робітник показав у камеру свій статевий орган.

"Ви з легендарного БелАЗа? Розповідайте, що у вас відбувається", – запитав Соловйов.

"Зараз розповім", – відповів робітник на ім'я Анатолій і показав член.

"Зрозуміло. Красунчик! Молодець! Ось бачите як. Молодець, добре показав. Єдине можу сказати – у БелАЗа більший буде. Анатолію, щось ще можете показати? Смішно. І до речі зауважте, він навіть не пофарбував себе в червоно-білий колір. Але тепер ми точно бачимо, чим накрився БелАЗ, а колись міг працювати", – прокоментував Соловйов.

На інцидент звернув увагу російський журналіст Олег Кашин, який опублікував фрагмент передачі на своїй сторінці у Facebook. "Буває", – зазначив він.

Будьте обережні: на відео зображено оголені частини тіла.

На знак протесту проти спірних результатів виборів президента низка підприємств Білорусі почала страйк. Зокрема, ЗМІ повідомляли про страйк на заводі БелАЗ, Білоруському металургійному заводі, на Жабінковського цукровому заводі і в Інституті хімії нових матеріалів НАН Білорусі, а також на Мінському електротехнічному заводі.

Із 4-го до 8 серпня в Білорусі тривало дострокове голосування на виборах президента, а 9 серпня відбулося основне. На пост президента балотувалося п'ять кандидатів. 14 серпня ЦВК оголосила остаточні підсумки виборів президента. За офіційними даними, перемогу здобув чинний президент Білорусі Олександр Лукашенко, за якого проголосувало 80,1% виборців. Друге місце з 10,1% голосів посіла опозиційна кандидатка Світлана Тихановська. Решта кандидатів набрала менше ніж 2%. Водночас альтернативні екзитполи показували протилежну картину – впевнену перемогу Тихановської.

Вибори в Білорусі відбувалися без незалежних міжнародних спостерігачів. Після закриття виборчих дільниць 9 серпня в кількох містах почалися протести, які тривають досі. До акцій долучилися трудові колективи найбільших білоруських підприємств. Мітингувальники звинувачують владу у фальсифікації виборів. Для розгону протестувальників силовики застосовували спецзасоби, зокрема в Мінську вони використовували світлошумові гранати, гумові кулі та водомети.

Під час протестів затримали приблизно 7 тис. демонстрантів, сотні дістали травми і поранення. Відомо про двох загиблих. За інформацією міністерства внутрішніх справ Білорусі, станом на 17 серпня у слідчих ізоляторах Білорусі залишається 122 затриманих на акціях протесту.

16 серпня в Білорусі відбувся найбільший в історії мітинг – на опозиційну акцію протесту в Мінську, за оцінками білоруських журналістів, вийшло понад 200 тис. осіб.

Тиановська, яка після виборів поїхала в Литву, сказала, що готова стати національним лідером і незабаром провести нові президентські вибори.

Лукашенко не згоден на умови опозиції, він заявив, що поки його не вб'ють, інших виборів у країні не буде.