Сержант ЗСУ помер під час транспортування тіла загиблого на Донбасі військовослужбовця

За попередньою інформацією, причиною смерті волонтера стала гостра серцева недостатність
Фото: pixabay.com
Під час транспортування у Львівську область тіла загиблого на Донбасі військовослужбовця на заправці у Пирятині Полтавської області помер молодший сержант Збройних сил України Геннадій Писаренко. Про це 10 листопада у Facebook повідомила радниця голови Дніпропетровської обласної держадміністрації Тетяна Губа.

"Це психологічно дуже складна робота – повертати додому загиблих героїв. Вічна пам'ять Геннадію Анатолійовичу, співчуття родині та побратимам", – зазначила вона.

За інформацією агентства "Вголос", у водія-волонтера проєкту управління цивільно-військової співпраці ЗСУ "Евакуація 200" Писаренка зупинилося серце. Він віз загиблого воїна до Яворова Львівської області.

Писаренку стало зле приблизно о 21.00, він зупинив автомобіль на АЗС WOG поблизу Пирятина, вийшов на вулицю, де знепритомнів і помер.

За попередньою інформацією, причиною смерті волонтера стала гостра серцева недостатність.

Контекст:

7 листопада на Донбасі внаслідок мінометного обстрілу загинув сержант 24-ї окремої механізованої бригади Віталій Павлисько, він був родом із Яворова. Про це повідомив голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький. У 47-річного Павлиська залишилися батьки, дружина та двоє дітей.