У "Батьківщині" підтвердили загибель депутата Черкаської обласної ради

Інцидент зі стріляниною стався в офісі на вулиці Хрещатик у Черкасах
Фото: Костянтин Мірошниченко / Facebook

Депутата Черкаської обласної ради від ВО "Батьківщина" Сергія Гуру вбили в його особистому офісі в центрі міста, розповіли в політсилі.

У черкаському осередку ВО "Батьківщина" підтвердили "Радіо Свобода" загибель депутата Черкаської обласної ради від цієї політсили Сергія Гури.

У політсилі зазначили, що його вбили в особистому офісі в центрі міста.

Речник поліції Черкаської області Дмитро Грищенко сказав у коментарі "Громадському", що інцидент зі стріляниною стався у приміщенні офісу громадської організації "Черкащани" за адресою: вулиця Хрещатик, 221.

За його словами, один чоловік загинув, ще один дістав вогнепальні поранення. Грищенко розповів, що поліція виявила на місці інциденту пістолет, дві гранати та гільзи від набоїв.

"Особа, яка була у приміщенні, перебуває з пораненнями в лікарні. Це повідомив працівник медичної служби. Також ще одна особа загинула. На момент, коли я звідти від′їжджав, її встановлено не було", – повідомив спікер.

Він додав, що поліція не застосовувала зброї. Через подію правоохоронці оточили півкварталу.

"Громадське" пише, що невідомий чоловік зайшов в офіс із гранатами та зброєю. Він нібито погрожував вчинити самогубство і підірвати будівлю. Зазначають, що між цим чоловіком і охоронцем Гури сталася перестрілка. Зловмисника поранено.

Телеканал "112 Україна" повідомив, що, за попередньою версією, вогонь відкрив чоловік, який раніше працював охоронцем.