У Дніпрі озброєний чоловік пограбував відділення "ПриватБанку"

За непідтвердженими даними, грабіжник забрав у касирки 52 тис. грн

Фото: depositphotos.com (архів)

У Дніпрі 4 лютого сталося збройне пограбування відділення "ПриватБанку", підозрюваний встиг утекти з місця злочину. Про це повідомляє "РБК-Україна" із посиланням на пресслужбу банку.

Інцидент стався о 17.15 у відділенні банку на вулиці Будівельників. У банк зайшов чоловік і почав розмову зі співробітницею, під час якої дістав із рюкзака предмет, схожий на пістолет, і погрозами змусив підвести його до каси, де висунув вимогу віддати всі гроші.

Співробітниця банку підготувала пакет із залишками виручки та викликала охорону, натиснувши на "тривожну кнопку". Грабіжник, почувши сирену, покинув відділення банку.

За даними сайта "Днепр.Оперативный", підозрюваний забрав у касирки 52 тис. грн. Повідомляють прикмети чоловіка – зріст 170 см, був одягненим у сіру куртку з помаранчевими вставками і зелені камуфляжні штани, із собою мав чорний рюкзак.

Служба безпеки банку оголосила про винагороду у розмірі 100 тис. грн. за будь-яку інформацію, яка допоможе розкрити злочин.

"Передати інформацію в банк можна за телефонами (056) 716 35 02 або (067) 565 12 34, електронною поштою dezhurka@pbank.com.ua, а також у будь-який інший зручний спосіб. Анонімність гарантовано", – заявив прессекретар "ПриватБанку" Олег Серьга.