У Харкові знайшли курсанток, які танцювали під пісню російського гурту "Воровайки"

Дівчата танцювали під "Вороваек"
Скріншот: Люда Осипенко / YouTube

Танець виконали курсантки першого курсу факультету №3, повідомили в Харківському національному університеті внутрішніх справ. За результатами службового розслідування їм оберуть дисциплінарні заходи.

У Харківському національному університеті внутрішніх справ 22 грудня розповіли, що вдалося визначити п'ятьох курсанток, які в поліцейській формі танцювали під пісню "Наколочки" російської групи "Воровайки".

Танцівницями виявилися курсантки першого курсу факультету №3. Встановлено також осіб, які відповідають за дисципліну в підрозділах. За результатами службового розслідування студенткам оберуть дисциплінарний захід за чинним законодавством.

Дівчата виконали танець під слова: "Я хорошая такая маменькина деточка, просто вся в татуировках, милая студенточка. Наколочки-наколочки, гоп, татуировочки".

Служба безпеки України у грудні 2019 року заборонила в'їзд в Україну групі "Воровайки" в інтересах гарантування національної безпеки.

У репертуарі співачок є пісня "Хохлы", у якій присутні такі слова: "Курица – не птица, хохлы – не заграница. Крым теперь ночами Порошенко снится... Севастополь славный, колыбель для флота, защищали город воины и босота. Смелости нам хватит, хватит интересу – если будет надо, заберем Одессу".