У Київській області через уламки збитих російських дронів дістало поранення двоє людей – ОВА

Поранених забрали в лікарню, зазначили в ОВА
Фото: Національна поліція України / Telegram

У ніч на 1 серпня в Київській області через уламки збитих безпілотників ворога дістало поранення двоє людей. Про це з посиланням на начальника обласної військової адміністрації Руслана Кравченка проінформували в Telegram ОВА.

"Другу ніч поспіль ворог атакує нашу область ударними дронами. У регіоні працювали сили ППО. Усі ворожі цілі збиті. Влучань в об'єкти житлової чи критичної інфраструктури немає. На жаль, унаслідок падіння уламків збитих дронів поранено двоє людей. Чоловіка та жінку доставлено до лікарні", – ідеться в повідомленні.

За даними ОВА, пізніше з'явилася інформація про пошкодження двох приватних будинків в одному з населених пунктів області.

"У будівлях пошкоджена покрівля, посічені фасади, вибиті вікна та двері. Оперативні групи працюють на місцях падіння уламків. Збір інформації та фіксація наслідків нічної атаки продовжується", – підкреслили в обладміністрації.

Контекст:

Уночі та вранці 31 липня в повітряному просторі Києва й на підступах до столиці сили оборони знищили приблизно 40 дронів, інформувала Київська міська військова адміністрація.