У Луцьку померла жінка, яка потрапила до реанімації після ДТП за участю водія-підлітка

ДТП сталася 12 грудня, тоді підліток в'їхав у натовп пішоходів, постраждало шестеро людей
Фото: mvs.gov.ua
У ніч на 2 січня в Луцьку померла 39-річна жінка, яка постраждала у ДТП, що сталася 12 грудня.

Про це у Facebook повідомив депутат Луцької міської ради Роман Кравчук. Інформацію "Волинським новинам" підтвердив завідувач реанімаційного відділення Волинської обласної клінічної лікарні Павло Гащишин.

У загиблої залишилося двоє маленьких дітей.

Контекст:

12 грудня в Луцьку 16-річний підліток, який перебував за кермом автомобіля Renault Megane, перетнув подвійну суцільну лінію дорожньої розмітки, порушивши ПДР. Він не відреагував на вимогу поліцейських про зупинку і намагався втекти. Renault проїхав на заборонний сигнал світлофора і наїхав на пішоходів, розповів заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

За його інформацією, у машині було троє людей, усім по 15–16 років. Після зіткнення вони намагалися втекти з місця інциденту. Підлітка, який був за кермом, одразу затримали, двох пасажирів повернули на місце події патрульні роти ТОР. Пізніше неповнолітнього водія повідомили про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом.

У TikTok з'явилося відео моменту наїзду, зняте реєстратором іншої машини, яка стояла на світлофорі. На ньому видно, як автомобіль, не знижуючи швидкості, врізається в людей, які ідуть, так, що вони падають, а одна відлітає на кілька метрів, і їде далі.

Унаслідок ДТП постраждало шестеро людей, зокрема п'ятирічна дитина. 39-річна жителька Луцька після аварії перебувала в реанімації.