У Миколаївській області на території школи вибухнув котел. Бетонна плита придушила людину

Бетонна плита впала на чоловіка 1994 року народження
Фото: Головне управління ДСНС України в Миколаївській області / Facebоok
Рятувальники успішно дістали чоловіка з-під бетонної плити. Його госпіталізували із травмами голови і нижньої кінцівки, повідомили в Держслужбі України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області.

Рятувальники звільнили чоловіка, який опинився під завалами після вибуху котельні на території школи в селі Іванівка Очаківського району Миколаївської області. Про це розповіли 1 березня у пресцентрі Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області.

"О 09.45 постраждалого 1994 року народження деблоковано рятувальниками з-під бетонної плити та передано медикам. За попередніми даними, у чоловіка травмована голова і нижня кінцівка, його госпіталізовано", – уточнили рятувальники.

Інформація про вибух твердопаливного котла на території загальноосвітньої школи в селі Іванівка Очаківського району надійшла рятувальникам сьогодні, 1 березня, приблизно о 7.30, зазначили у ДСНС. На місці вибуху виникла пожежа, яку невдовзі вдалося загасити. На місці події працювали поліцейські, медики і кран із військової частини A2687.