Поліція: В обстріляному під Києвом Range Rover була лише одна людина

У ніч на 4 червня в селі Гореничі Київської області в автомобілі Range Rover виявили тіло 23-річного жителя Києва з вогнепальними пораненнями
Фото: obozrevatel.com

У ніч на 4 червня в селі Гореничі Київської області в автомобілі Range Rover виявили тіло 23-річного жителя Києва з вогнепальними пораненнями. За інформацією ЗМІ, у машині також перебував віце-президент київської міської організації Федерації боксу України, кримінальний авторитет Олександр Ліщенко (Ліча). У поліції повідомили, що в машині на момент обстрілу була лише одна людина.

23-річний чоловік, який перебував у Range Rover, обстріляному в ніч на 4 червня в селі Гореничі Київської області, у машині був сам. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Київської області.

"Установлено, що загиблий чоловік знаходився в автівці один. Стверджувати, що в легковику могли перебувати інші особи, немає підстав", – ідеться в повідомленні.

На місці події експерти вилучили гільзи, які передано на експертизу.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

У ніч на 4 червня в селі Гореничі Київської області в автомобілі Range Rover виявили тіло 23-річного жителя Києва з вогнепальними пораненнями.

За інформацією джерел "Обозревателя", в автомобілі, який розстріляли в селі Гореничі на вулиці Академічній, перебував віце-президент київської міської організації Федерації боксу України, кримінальний авторитет Олександр Ліщенко (Ліча).

Інтернет-видання пише, що загинув водій Максим Ковтуненко.

За словами співрозмовників, під час стрільби Ліщенко втік з авто в лісопосадку. Зазначають, що він повертався від друга на ім′я Роман, який проживає в селі Гореничі.