У поліклініці Запоріжжя після розпилення невідомої речовини померла 26-річна жінка

У поліції підтвердили, що в поліклініці №2 Запоріжжя померла жінка
Скріншот: 112 Україна / YouTube

Правоохоронці поки що не знають, чи пов'язана смерть дівчини в Запоріжжі з розпиленням у холі поліклініки невідомої речовини. Особи причетних до інциденту хлопців установлено.

24 квітня в холі поліклініки в Запоріжжі троє молодиків після відвідування травматолога розпилили невідому речовину і приблизно в цей самий час у медичному закладі померла 26-річна жінка. Про це пишуть "Факты".

Чи пов'язані між собою ці випадки, правоохоронці поки що не знають.

"Необхідно провести низку експертиз. Дійсно, такі події відбулися в поліклініці №2. Дійсно, померла жінка. Причину смерті ми встановлюємо", – заявила прес-офіцер поліції Запорізької області Катерина Людвік.

За даними телеканала "112 Україна", постраждалій було 26 років і вона померла внаслідок спазму дихальних шляхів та подальшої зупинки серця.

Особи хлопців, які розпилили невідому речовину, встановлено. З ними спілкуються слідчі. Поки нікого з них не затримали.

За однією з версій очевидців, троє молодиків напали на призовника, який проходив медичну комісію, пишуть "Факты". Коли останній вийшов із кабінету, хулігани нібито висипали на нього невідомий порошок, який почав виділяти якийсь газ. Призовник не постраждав, однак жінка, яка спускалася в цей час сходами, вдихнула газ і знепритомніла. Її реанімували протягом півгодини, проте врятувати постраждалу не вдалося.

Відомо, що загибла звернулася в поліклініку щодо болю в нозі. За словами свідків, лікарі припускають, що у жінки відірвався тромб або лопнула легенева артерія.