У Полтавській області поліція та військові ведуть пошуки восьмирічної дитини

Хлопчик із рідними відпочивав біля озера в Кременчуці
Фото: pl.npu.gov.ua
У Кременчуці Полтавської області правоохоронці шукають восьмирічного хлопчика, про це 11 липня написала пресслужба Нацполіції України.

Повідомлення про те, що дитина загубилася в районі озера біля колишніх артскладів, у поліцію надійшло приблизно о 21.00 10 липня.

"38-річна кременчужанка повідомила, що не може знайти свого восьмирічного сина Анатолія. До пошуків зниклого хлопчика залучено всі підрозділи поліції міста Кременчука, військовослужбовців Національної гвардії України, кінологів та експертів поліції", – зазначили правоохоронці.

Сьогодні вранці особовий склад поліції Кременчука почав прочісувати територію, де відпочивав хлопчик із рідними. До пошуків долучили водолазів Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Фото: pl.npu.gov.ua

Контекст:

За даними ДСНС, у червні в українських водоймах загинула 201 особа, з них 35 – діти. Усього з початку року на водоймах країни потонуло 533 людини, з них 54 діти.

Протягом пів дня 3 липня на українських водоймах потонуло четверо людей. У ДСНС закликали людей "схаменутися і вмикати мозок".