У Вінницькій області Mercedes зіткнувся зі "швидкою", що їхала на місце ДТП, постраждало дев'ять осіб

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК
Фото: vn.npu.gov.ua

Унаслідок аварії у Вінницькій області за участю Mercedes, Citroen, Renault, ВАЗ-21099 та автомобіля швидкої допомоги було госпіталізовано дев'ятьох осіб у віці від 35 до 60 років.

Біля села Сосонка Вінницького району Вінницької області у ДТП за участю п'яти автомобілів постраждало дев'ять осіб, повідомляє прес-служба обласної поліції.

Приблизно о 7.50 22 лютого на дорозі Вінниця – Калинівка біля повороту на село Сосонка водій автомобіля Citroen з'їхав із дороги і зіткнувся з дорожнім знаком.

"У цей час водій автомобіля Renault допустив зіткнення з ВАЗ-21099, який виїжджав із другорядної дороги. Для надання допомоги водію ВАЗ люди викликали швидку допомогу. У той же час із боку Калинівки їхав Mercedes, водій якого зіткнувся з автомобілем Citroen та автомобілем швидкої допомоги. Також автомобіль Mercedes травмував людей, що знаходились біля машини медиків", – ідеться в повідомленні.

Унаслідок аварії дев'ятьох осіб у віці від 35 до 60 років було госпіталізовано.

"Слідчим управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до восьми років позбавлення волі", – додали в поліції.