У Волинській області водій намагався наїхати на прикордонників

Виявлений автомобіль передали співробітникам поліції
Фото: dpsu.gov.ua

Прикордонникам довелося стріляти по колесах позашляховика, водій якого почав їхати на них.

У Волинській області водій, який перевозив 2740 пачок сигарет, намагався наїхати на співробітників Державної прикордонної служби України (ДПСУ), повідомила 18 березня прес-служба відомства.

У ДПСУ зазначають, що ввечері 17 березня прикордонники Луцького загону відділу "Доманове", який розміщується біля кордону з Білоруссю, виявили зі спостережної вежі автомобіль високої прохідності.

"Із метою затримання транспортного засобу негайно вибула група реагування. Під час переслідування команду прикордонників про зупинку водій проігнорував та направив транспортний засіб у бік автомобіля військовослужбовців Держприкордонслужби. Складом прикордонного наряду було здійснено чергу попереджувальних пострілів угору та по колесах авто. Однак після цього водій розвернувся в інший бік та, намагаючись сховатись від правоохоронців, які його переслідували близько двох кілометрів, звернув на одне з приватних подвір'їв населеного пункту Млинове. Покинувши авто, водій вдався до втечі", – розповіли у ДПСУ.

Прикордонники виявили в рові між пунктами пропуску 2740 пачок сигарет. Виявлений автомобіль передали співробітникам поліції.

Водій виявився місцевим жителем 1973 року народження. Пояснення він надавати відмовився.