У Житомирі через вітер і зливи повалено дерева і підтоплено вулиці. На чоловіка впало дерево

Дерева пошкодили лінії електропередач
Фото: Житомирська Міська Рада / Facebook

Унаслідок ураганного вітру ввечері 12 липня в Житомирі було повалено дерева, підтопило кілька вулиць. Про це повідомила Житомирська міськрада у Facebook.

На чоловіка впало дерево, його госпіталізували з численними забоями. З наслідками негоди боролися комунальники.

"Дві бригади "Зеленбуду", дві ТТУ та чотири бригади РЕМ ліквідовують наслідки", – пояснили в міськраді.

Працівники комунальних служб розчищали дороги від дерев і відновлювали електропостачання. У районах, де дерева пошкодили лінії електропередач, працювали передусім.

У місті не працював електротранспорт, але його маршрути відновили на всіх вулицях, крім Параджанова, уточнили в міськраді. Там шквальний вітер зламав опору.

"Журнал Житомира" написав, що злива затопила деякі вулиці міста, особливо перехрестя на вулицях Грушевського та Покровської. У деяких мікрорайонах випав град.

"На Богунії вітер вирвав дерево з корінням і привалив автомобіль ВАЗ. У приватному секторі на Корольова сухе дерево, що впало, повалило паркан і перекрило частину дороги, у тому числі і трамвайні колії", – зазначив місцевий портал Zhitomir.INFO.

Управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Житомирської облдержадміністрації попереджало 12 липня у Facebook, що до кінця доби в Житомирі та області можлива гроза, в окремих районах град та шквальний вітер 15–20 м/с.