"Укрзалізниця" попросила вибачення у побитої пасажирки поїзда "Маріуполь – Київ"

Поїзна бригада дала свідчення правоохоронцям, зазначили в УЗ
Фото: Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia / Facebook

У пресслужбі "Укрзалізниці" підкреслили необхідність відновлення супроводу поїздів далекого прямування співробітниками Національної поліції України.

"Укрзалізниця" попросила вибачення у пасажирки поїзда №84 "Маріуполь – Київ", на яку вночі 31 липня було скоєно напад. Про це пресслужба УЗ написала 1 серпня у Facebook.

"Зловмисника було затримано правоохоронцями, а поїзна бригада надала усі необхідні свідчення. Дії вказаної особи буде кваліфікувати офіційне слідство", – ідеться в повідомленні.

У пресслужбі УЗ наголосили на необхідності відновлення супроводу поїздів далекого прямування співробітниками Нацполіції України.

Напад на пасажирку поїзда "Маріуполь – Київ" Анастасію Лугову стався вночі 31 липня. Невідомий чоловік проник у купе, де вона перебувала з дитиною, став її бити і намагався зґвалтувати. Зловмисника затримала поліція після прибуття поїзда до Києва.

1 серпня Солом'янський районний суд Києва задовольнив клопотання прокуратури і поліції про арешт Віталія Рудзька, якого підозрюють у побитті і спробі зґвалтування Лугової, на два місяці без права виходу під заставу.