В Одесі виявили контрабандну партію сигарет вартістю 20 млн грн – СБУ

Контрабандні сигарети було приховано під виглядом текстильних виробів
Фото: ssu.gov.ua

Служба безпеки України у взаємодії з податковою та митною службами Великобританії заблокувала незаконне ввезення в Україну партії сигарет вагою приблизно 16 тонн. Про це повідомили у пресслужбі СБУ.

Служба безпеки України запобігла контрабанді сигарет через Одеський морський торговельний порт. Про це 17 листопада повідомив пресцентр СБУ.

СБУ спільно з податковою та митною службами Великобританії заблокувала незаконне ввезення в Україну партії тютюнових виробів із частковим транзитом до Європи.

"Оперативники СБУ за інформацією, отриманою в тому числі від іноземних партнерів, виявили в Одеському морському торговельному порту вантаж цигарок відомого світового бренда загальною вагою майже 16 тонн. Продукція нелегально прибула в один із приватних контейнерних терміналів. За найнижчими оптовими цінами українського чорного ринку вартість вилученого товару складала майже 20 млн грн", – повідомили у СБУ.

Контрабандні сигарети було приховано під виглядом текстильних виробів для ухилення від сплати митних та інших обов'язкових платежів.