В Одеській області автомобіль наїхав на людей на пішохідному переході. У поліції заявили, що водій тікав від патрульних

Від водія, який спричинив аварію, пахло алкоголем, заявили в поліції
Фото: od.npu.gov.ua

9 червня приблизно о 18.00 у селі Фонтанка Одеської області автомобіль наїхав на людей на пішохідному переході. Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Попередньо встановлено, що 34-річний водій легковика BMW тікав від патрульних. На одному з перехресть здійснив зіткнення з автівкою Ford, після чого наїхав на трьох жінок, які в цей час переходили дорогу пішохідним переходом.

Унаслідок ДТП пішоходів й водія BMW із різними тілесними ушкодженнями доправили до лікарні. Життю потерпілих нічого не загрожує. Після огляду лікарів двоє жінок від госпіталізації відмовилися. Водій Ford не постраждав.

У поліції зазначили, що від водія BMW пахло алкоголем, у нього взяли проби для визначення ступеня сп’яніння. Зараз він перебуває в лікарні.

Як встановили слідчі, чоловік не мав права керувати автомобілем відповідної категорії, за що його вже було притягнуто до відповідальності. Окрім того, раніше його також було притягнуто до адміністративної відповідальності за водіння в нетверезому стані й до кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом і крадіжку.