У центрі Києва співробітники піцерії SoloPizza побили відвідувачів. Відео

За словами потерпілого, конфлікт почала адміністрація піцерії через незрозумілу йому причину
Фото: kiev.informator.ua

У центрі Києва в ніч на 16 грудня працівники піцерії SoloPizza побили відвідувачів, повідомляє "Інформатор". Відео інциденту зняли таксисти, які перебували неподалік.

Інцидент стався приблизно о 3.10. До піцерії зайшли молода пара і ще одна дівчина. Як зазначає видання, у них виник конфлікт із директором закладу. Начальниця почала на них кричати та обзивати, після чого офіціанти спровадили компанію молодих людей на вулицю. Там співробітники піцерії почали бити двох дівчат і хлопця.

Свідками бійки стали таксисти, які чергували неподалік, вони і викликали поліцію, пише "Інформатор". Після дзвінка правоохоронцям працівники піцерії зачинилися в закладі.

Як розповів побитий чоловік, він захищав свою дружину від начальниці піцерії та її підлеглих. За його словами, конфлікт почала адміністрація через незрозумілу йому причину. Він також зазначив, що за рахунком відвідувачі розплатилися.

У подружньої пари видно сліди побоїв на обличчі. Чоловік скаржився на біль у ділянці грудної клітки, а його дружина – на біль у ділянці нирок.

На місце прибули медики і патрульні.