Ймовірний убивця Вороненкова служив у батальйоні "Донбас" у Маріуполі

Учора в Києві вбили Вороненкова
Фото: Solonyna Yeugen / Twitter

Нібито вбивця екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова Павло Паршов прийшов служити в батальйон "Донбас" із "Азову" і мав стосунок до підрозділу "Карпатська Січ", пише портал 0629.com.ua з посиланням на колишнього командира Паршова, імені якого не наводять.

Нібито вбивця екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова Павло Паршов із літа 2015 року служив у батальйоні "Донбас" у Маріуполі, повідомляє портал 0629.com.ua з посиланням на колишнього командира, імені якого не наводять.

За словами джерела, Паршов прийшов у "Донбас" з "Азову" і мав стосунок до підрозділу "Карпатська Січ". У прес-службі "Азову" інформацію про його службу в лавах батальйону спростовують.

Зазначають, що у Паршова був позивний Боксер. Він нібито звільнився з "Донбасу" у 2016 році.

За словами товаришів по службі, Паршов був своєрідним, пише портал. Зазначають, що він мав стосунок до організації "Оборона великої України".

Удень 23 березня кілер убив Вороненкова в центрі Києва. Охоронець політика смертельно поранив нападника, але й сам дістав поранення.

Генпрокурор України Юрій Луценко поклав на Росію відповідальність за вбивство Вороненкова. У Нацполіції основною версією теж уважають дії РФ.

Президент Петро Порошенко назвав подію актом державного тероризму з боку Росії.

24 березня народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко повідомив, що вбивця Вороненкова Павло Паршов – громадянин України, уродженець Севастополя, який пройшов підготовку у школі для диверсантів у РФ, а потім почав служити в Нацгвардії України.

Цього ж дня радник голови СБУ Юрій Тандіт підтвердив, що вбивця Вороненкова служив у Нацгвардії.