Загинув син Корбана

Поліція виявила баггі на дні річки
Фото: detective-info.com.ua
16-річний син бізнесмена Геннадія Корбана – Лев Корбан – і його однокласниця загинули 5 січня у ДТП, повідомило видання "Deтектив.info".

Син українського бізнесмена Геннадія Корбана загинув 5 січня в дорожньо-транспортній пригоді на території Дніпропетровської області. Про це повідомило "Deтектив.info" з посиланням на джерела.

За інформацією видання, син політика загинув разом з однокласницею Юлією Васик.

Telegram-канал "Карточный офис" написав, що школяр Лев Корбан зник удень у вівторок після того, як поїхав кататися з однокласницею на баггі.

Пізніше поліція виявила на дні річки баггі, а в ньому тіла двох загиблих підлітків.

"Днепр оперативный" повідомив, що інцидент трапився недалеко від села Новоолександрівка на річці Мокра Сура.

За даними видання, 16-річний підліток приїхав до однокласниці в Новоолександрівку із Дніпра, вони вирушили кататися. Матір дівчинки, занепокоєна тривалою відсутністю дітей, повідомила в поліцію про їх зникнення.

За попередньою інформацією, підлітки хотіли заїхати на місток, але не впоралися з керуванням і вилетіли в річку. Незважаючи на невелику глибину, вони не змогли вибратися із транспортного засобу, оскільки були пристебнуті.

Відео: Днепр Оперативный LIVE / YouTube

Інформацію про смерть сина Корбана підтверджують політики та журналісти в соцмережах. Народний депутат від "Слуги народу" Максим Бужанський, обраний в одному з округів у Дніпрі, висловив Корбану в Telegram співчуття.

Окрім Льва, у Корбана є ще троє синів.