Жителя Харківської області, який викинув п'ятирічного сина з вікна, заарештовано

Дитина впала з четвертого поверху і вижила
Фото: hk.npu.gov.ua

Апеляційний суд Харківської області переглянув рішення суду нижчої інстанції, що відправив під домашній арешт 45-річного чоловіка, який викинув дитину з четвертого поверху. Зловмисника взято під варту.

Харківський апеляційний суд 28 січня посилив запобіжний захід жителю Чугуєва Харківської області, який викинув свого п'ятирічного сина з вікна четвертого поверху. Про це повідомила прес-служба апеляційного суду.

"До підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 13 березня", – ідеться в повідомленні.

15 січня слідчий суддя Чугуївського міськсуду відправив чоловіка під цілодобовий домашній арешт. Прокуратура оскаржила рішення.

Інцидент стався в ніч на 13 січня. 45-річний чоловік викинув хлопчика з четвертого поверху. Дитина впала на сніг і залишилася живою.

Як повідомляла ТСН, підозрюваний Віталій Ляшенко пояснив свої дії поганим сном, який йому наснився. Нібито йому здалося, що синові загрожує небезпека, і він вирішив урятувати його, викинувши у вікно. У поліції заявили, що Ляшенко перед цим вживав алкоголь.