Житель Львівської області постраждав унаслідок вибуху боєприпасу часів Другої світової війни

Чоловіка доправили до львівської лікарні
Фото: Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги міста Львова / Facebook
Житель села Конотопи Львівської області розбирав боєприпас часів Другої світової війни у себе на подвір'ї, повідомили в облдержадміністрації.

33-річний житель Львівської області 3 квітня постраждав унаслідок вибуху боєприпасу часів Другої світової війни. Про це повідомила пресслужба департаменту цивільного захисту Львівської облдержадміністрації 4 квітня у Facebook.

"Приблизно о 13.00  у селі Конотопи Червоноградського району у дворі приватного будинку місцевого мешканця 1988 року народження під час розбирання вибухонебезпечного предмету часів Другої світової війни відбувся його вибух. Унаслідок вибуху потерпілого з діагнозом "неповна ампутація лівої кисті руки, поранення нижньої щелепи зліва, множинні осколкові поранення грудної клітки, живота та бедра" госпіталізовано у Львівську лікарню швидкої медичної допомоги", – ідеться в повідомленні.

З місця інциденту вилучили 92 порожні гільзи, 42 предмети, схожі на боєприпаси, 21 предмет, схожий на снаряд до боєприпасу Другої світової війни, чотири повні магазини з боєприпасами і шість порожніх магазинів.

"Указані речі вкриті іржею та землею", – повідомили в ОДА.