Жителю Сухолуччя, який застрелив грабіжника, поліція вручила іменний годинник

Поліція: Сміливі дії господаря врятували життя його рідним
Фото: kv.npu.gov.ua

Увечері 29 березня п'ять чоловіків з ломами, ножами і пістолетами увірвалися до будинку Сергія і почали катувати його дружину, вимагаючи віддати гроші та коштовності зі сейфа. Господар будинку, мисливець зі стажем, застрелив нападника із власного карабіна.

Жителя села Сухолуччя 43-річного Сергія, який убив грабіжника з рушниці, нагородили іменним годинником та подячним листом. Про це повідомила прес-служба поліції Київської області.

У відомстві зазначили, що "своїми сміливими діями чоловік зміг захистити не тільки власний будинок, але й врятувати життя собі та рідним".

Увечері 29 березня п'ять чоловіків з ломами, ножами і пістолетами увірвалися до будинку Сергія і почали катувати його дружину, вимагаючи віддати гроші та коштовності зі сейфа. Господар будинку, мисливець зі стажем, вистрелив у нападника з власного зареєстрованого мисливського карабіна. Від отриманого вогнепального поранення злочинець помер на місці.

Трьох підозрюваних, вихідців із Дагестану, упродовж кількох годин затримали. Четвертого грабіжника оголосили в розшук.

Стосовно господаря будинку відкрили кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця". Пізніше поліція за погодженням із прокуратурою закрила провадження стосовно господаря.