Окупанти вдарили по Краматорську із РСЗВ "Смерч", влучивши в житлову двоповерхівку. Із-під її завалів урятували чоловіка. Фото

Унаслідок російського удару по Краматорську частково зруйновано двоповерховий житловий будинок, зазначили у ДСНС
Фото: ДСНС України / Telegram

Російські окупаційні війська 17 серпня вдарили по Краматорську Донецької області, одна з ракет влучила у двоповерховий житловий будинок. Про це в Telegram поінформував голова ОВА Вадим Філашкін.

За його словами, у місті пролунало п'ять вибухів.

"Одна з ракет РСЗВ "Смерч" влучила у двоповерхівку, інші – у промзону. Уламками пошкоджено газопровід", – написав Філашкін.

У ДСНС наголосили в Telegram, що внаслідок російського удару по Краматорську було частково зруйновано двоповерховий житловий будинок, із-під його завалів урятували чоловіка.

"Під час проведення аварійно-рятувальних робіт на місці обстрілу співробітники ДСНС урятували з-під завалів пораненого чоловіка 1962 року народження й передали працівникам швидкої медичної допомоги", – ідеться в повідомленні.

Зазначють, що рятувальники розібрали пів тонни будівельних конструкцій, аварійно-рятувальні роботи завершено.

Контекст:

Країна-агресор РФ розв'язала війну проти України у 2014 році, коли окупувала Крим і частини Донецької та Луганської областей. 24 лютого 2022 року Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну з північного, східного й південного напрямків.

На території Донецької області з перших днів повномасштабної війни не припиняються бої, тут пролягає лінія розмежування. Російські загарбники щодня обстрілюють Донецьку область, зокрема Краматорськ.