Ракетний удар РФ по Миколаєву. Кількість постраждалих зросла вдвічі, горіла територія СТО. Фото, відео photo icon

Російські військові завдали ракетного удару по Миколаєву об 11.35, виникла пожежа
Фото: Головне управління ДСНС України у Миколаївській області / Facebook

Кількість постраждалих унаслідок ракетного удару російських окупантів по Миколаєву 15 травня зросла до шести. Про це повідомляють у Facebook Головного управління ДСНС України в регіоні.

За даними слідства, російські військові завдали ракетного удару по Миколаєву об 11.35 із території тимчасово окупованого Криму, зазначили в обласній прокуратурі у Facebook.

Унаслідок обстрілу на території СТО почалася пожежа на площі 400 м&³2;.

Також вибухова хвиля пошкодила вікна, дах і фасад багатоповерхового будинку, магазину, автосалонів і приватні автомобілі, йдеться в повідомленні поліції Миколаївської області у Facebook.

"Пожежу, яка виникла після ракетного удару в Миколаєві, ліквідовано, – розповіли в ГУ ДСНС у регіоні. – Наразі відомо про шістьох постраждалих".

Головне управління ДСНС України у Миколаївській області опублікувало у Facebook відео ліквідації пожежі, яка виникла через російський ракетний удар по облцентру.

Контекст:

Про два прильоти в Миколаєві після російського ракетного удару вдень повідомляли в ОВА. У Повітряних силах ЗСУ попереджали про загрозу застосування загарбниками балістичного озброєння.

В ОВА раніше поінформували про трьох постраждалих у Миколаєві.