РФ уночі атакувала ракетами залізничну інфраструктуру в Полтавській області, є пошкодження, затримуються потяги – "Укрзалізниця"

Через російський удар у Полтавській області було пошкоджено колії, зазначили в "Укрзалізниці"
Фото: depositphotos.com (ілюстративне)

Російські окупанти в ніч проти 4 серпня обстріляли залізничну інфраструктуру в Полтавській області. Про це повідомляють у Facebook "Укрзалізниці".

"Було пошкоджено колії, контактну мережу, опори тощо. Відновлювальні роботи вже проведено, частину поїздів пропущено з резервними тепловозами, а наразі вже практично повністю поновлено й енергопостачання, – ідеться в повідомленні. – На щастя, обійшлося без жертв і поранених".

В "Укрзалізниці" додали, що низці поїздів харківського напрямку оперативно змінили маршрути, щоб продовжити рух, але через це вони прямують із суттєвими затримками.

За даними ПС ЗСУ, окупанти атакували Полтавську область двома керованими авіаційними ракетами Х-59 із повітряного простору Курської області країни-агресора РФ. Про їх збиття не повідомляють.

Раніше, 3 серпня о 23.52, голова ОВА Філіп Пронін поінформував у Telegram, що в області працювала ППО, звуки вибухів було чутно в Миргородському районі.

Контекст:

Російські окупанти вже не вперше атакують об'єкти "Укрзалізниці". 13 липня війська РФ ударили по залізничному вокзалу в Будах у сусідній із Полтавською Харківській області, а в ніч на 1 серпня – "Іскандером" по залізничній станції в Ізюмі Харківської області.