Російські окупанти другий ранок поспіль ударили по Краматорську, є поранені – ОВА

Попередньо, росіяни обстріляли місто з РСЗВ "Смерч"
Фото: Вадим Філашкін / Донецька ОВА / Telegram

Зранку 11 серпня російські окупанти обстріляли Краматорськ Донецької області. Про це в Telegram повідомив начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

За його словами, росіяни вдарили по інфраструктурному об'єкту.

Як уточнили в Донецькій обласній прокуратурі, росармія о 6.10 обстріляла місто з, попередньо, реактивної системи залпового вогню "Смерч".

Унаслідок атаки постраждало п'ятеро людей.

"Трьох чоловіків 52, 59, 73 років, а також 42 і 56-річну жінок ушпиталено. У потерпілих діагностовано мінно-вибухові й черепно-мозкову травми, поранення тулубу і ніг. Їм надається медична допомога", – ідеться в повідомленні.

Правоохоронці повідомили про пошкоджені багатоквартирні й приватні житлові будинки, територію підприємства, торговельні приміщення, а також автотранспорт.

Контекст:

Країна-агресор РФ розв'язала війну проти України 2014 року, коли окупувала Крим і частини Донецької й Луганської областей. 24 лютого 2022 року Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну з північного, східного й південного напрямків.

На території Донецької області від перших днів повномасштабної війни не припиняються бої, тут пролягає лінія розмежування. Російські загарбники щодня обстрілюють Донецьку область.

10 серпня Росія обстріляла Краматорськ, унаслідок чого одна людина загинула, також є поранені.