Сили оборони збили російський вертоліт – Генштаб ЗСУ

За яких обставин і де саме збили російський вертоліт, у Генштабі не повідомили
Фото: ЕРА (ілюстративне)

Упродовж останньої доби українські захисники збили російський вертоліт і знищили вісім танків. Про це Генеральний штаб ЗСУ повідомив у Facebook 11 жовтня.

Втрати РФ серед особового складу протягом останніх 24 годин зросли на 1140 осіб і загалом сягнули 666 340. Також українські захисники минулої доби знешкодили 35 бойових броньованих машин, 59 артилерійських систем, чотири РСЗВ, 70 БПЛА оперативно-тактичного рівня, 84 автомобілі й 10 одиниць спецтехніки, зазначили в Генштабі.

На фронті впродовж останньої доби зафіксували 169 бойових зіткнень, ідеться в ранковому зведенні ГШ. 

Найбільше ворожих штурмів зафіксували на лиманському (30), курахівському й покровському напрямках (по 24). Також бої тривали на харківському (п'ять), куп'янському (14), сіверському (чотири), краматорському (сім), торецькому (вісім), времівському (11), оріхівському (два) і придніпровському (п'ять) напрямках.

"За минулу добу авіація й ракетні війська та артилерія сил оборони завдали восьми ударів по районах зосередження особового складу та озброєння й військової техніки, уразили два пункти управління, артилерійську систему, вертоліт і базу паливно-мастильних матеріалів противника", – розповіли у зведенні.