У Костянтинівці вже 14 загиблих через ранковий удар РФ. Вісім із них залишаються невпізнаними

Окупанти об 11.05 завдали авіаудару по Костянтинівці, ймовірно, ракетою Х-38, поціливши в торговий центр, зазначили в прокуратурі
Фото: Донецька обласна прокуратура / Facebook

Кількість загиблих унаслідок російського удару по Костянтинівці Донецької області 9 серпня зросла до 14, ще 43 особи дістали поранення. Про це повідомляють у Facebook прокуратури регіону.

Окупанти об 11.05 завдали авіаудару по Костянтинівці, ймовірно, ракетою Х-38, поціливши в торговий центр, де були продовольчі й господарські магазини.

Серед 14 загиблих через удар РФ по Костянтинівці вісім залишаються невпізнаними, підкреслили в Офісі генпрокурора в Telegram.

"Станом на 19.30 до правоохоронців надійшло вісім звернень про безвісно зниклих осіб, у тому числі щодо трьох дітей", – ідеться в повідомленні.

Контекст:

На території Донецької області пролягає лінія розмежування. Російські загарбники щодня обстрілюють область. За даними ОВА станом на ранок 9 серпня, від початку повномасштабного нападу РФ у регіоні загинуло 2128 цивільних, поранено – 5588 (без урахування Маріуполя і Волновахи).

9 серпня в ОВА повідомили, що окупанти обстріляли Костянтинівку, поціливши в супермаркет.

У поліції повідомляли раніше про 12 загиблих через російську атаку по Костянтинівці.