У Костянтинівці завершили розбирання завалів після удару РФ по ТЦ. Трьох загиблих ще не впізнали

Унаслідок російського удару в Костянтинівці загинуло 14 людей, ще 44 поранено, розповіли у МВС
Фото: Головне управління ДСНС України у Донецькій області / Facebook

У Костянтинівці Донецької області завершили розбирання завалів торговельного центру після ракетного удару російських окупантів 9 серпня. Про це в Telegram проінформував глава МВС Ігор Клименко.

За його словами, рятувальники розібрали 76 тонн будівельних конструкцій.

"Унаслідок вчорашнього російського обстрілу загинуло 14 осіб і поранено 44 особи. Із восьми невстановлених тіл криміналісти поліції ідентифікували п'ять: три жінки та двоє дітей – дівчат 2012-го та 2014 року народження. Залишилося ідентифікувати трьох осіб", – написав Клименко.

У поліції Донецької області проінформували у Facebook, що внаслідок російського ракетного удару по ТЦ у Костянтинівці загинув інспектор сектору кадрового забезпечення Краматорського райуправління Максим Кислюк, який був у наряді. Він дістав смертельне поранення.

Контекст:

РФ завдала удару по Костянтинівці 9 серпня об 11.05, імовірно, ракетою Х-38, влучивши в торговельний центр, де були продовольчі й господарські магазини, проінформували у прокуратурі.

Унаслідок повітряної атаки пошкоджено житлові будинки, магазини, понад 10 автомобілів, повідомили в поліції. Також через удар повністю зруйновано відділення "Нової пошти", розташоване в ТЦ, розповіли в компанії.